Contact

 


Hoi, ik ben Anna Treurniet, ontwerpster en maker van tassen, accessoires en patronen.
Ik woon in een dijkhuisje  in de Ooijpolder bij Nijmegen met mijn man en mijn twee katten; Ziggy en Zaza.

Ik heb altijd graag dingen met mijn handen gemaakt. Toen ik een klein kind was, waren daar mijn poppenkleertjes, tekeningen en knutselsdingen. Later kleding voor mezelf, mijn vrienden en spullen voor in en om het huis. Sinds 2011 is het mijn werk geworden, en worden mijn tassen, accessoires maar vooral de Fairphonehoesjes over de hele wereld verkocht, van Groenland tot Tasmanië!

De liefde voor het werken met leer en het maken van tassen begon toen ik stage liep bij een plaatselijke schoenontwerper.

Mijn stijl kenmerkt zich door mijn liefde voor vakmanschap, functionaliteit, duurzaamheid, organische vormen en kleuren, veel kleuren. Elk item wordt hier in mijn atelier op de Nyma Makersplaats, in het atelier van Helga, of door mijn productiepartner in Polen gemaakt.


Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik waarschijnlijk mijn katten aan het knuffelen, aan het breien, tekenen, klussen aan het huis, kamperen in mijn oldtimerbusje of bordspelletjes doen met vrienden.

 

Vind mij bij de Nyma Makersplaats in Nijmegen:

 

 

Onze gezamenlijke werkplaats heet Àla en onze openingstijden zijn:

Donderdag-zaterdag: 11:00 -17:00 uur

 

Heb je een vraag? Vaak kan ik mijn telefoon niet beantwoorden, dus de snelste manier om antwoord te krijgen is per e-mail, Signal of WhatsApp-bericht:

0031642237308

anna@annatreurniet.nl

 

Meer bedrijfsgegevens:


KvK: 53428595
BTW: NL002070045B70
Triodosbank: NL69TRIO0254414761

×